Mr. Right and Mrs. Always Right - She is No Longer Cik Laa

Friday, November 14, 2014

Mr. Right and Mrs. Always Right

Assalamualaikum...

Naik ikutkan entri yang nak ditulis tak ada kaitan dengan tajuk entry sangat pun. Tak ada nak bincang apa-apa hal yang melibatkan who is always right pun. kalau nak tahu lebih pasal tu I guess you should know better your partner kan. Cermin diri sendiri dulu baru boleh measure siapa betul dan salah.

Ok dah...

Nak cakap, sebenarnya berminat sangat dengan couple pillow Mr. Right & Mrs. Always Right. Nak cari dari zaman nak kahwin dulu tapi tak menyempat sangat so katil kahwin kena togel dengan cadar cantik biasa. Eh, tapi cadar tu serius cantik dan selesa tau. Nampak nice untuk pengantin. Bukan time kahwin je boleh pakai, after kahwin pun still boleh pakai. Thanks to Jakel. Beli dengan dorang.

Ok, back to the topic, I'm looking couple pillow case macam bawah ni.



Ada sapa-sapa jual macam ni tak? Try to google tapi tak jumpa. Nak case dia sahaja. Kalau boleh price below RM50 ke. Lagi murah lagi bagus. Hehe.



No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.