Fakta Anak Bongsu - She is No Longer Cik Laa

Wednesday, November 19, 2014

Fakta Anak Bongsu

Assalamualaikum....

Lately sering ternampak post fakta personaliti anak. Anag pertama, kedua, ketiga dan bongsu sekali la. So, sekarang nak jadikan cerita, nak update juga fakta anak bongsu. Sebabnya, I'm also the youngest :)

FAKTA ANAK BONGSU

ANAK MANJA MAK- sebab apa-apa mesti dia utamakan ibu (macam betul je. Even dah kahwin pun. hehe)
DEGIL- keras kepala, kemahuan yang tinggi, kalau buat sesuatu bersungguh-sungguh, kalau tak nak tu, tak nak la jawabnya, tak boleh paksa-paksa, senang dipujuk tapi tak berape jalan.
TAK PANDAI PUJUK - memag tak pandai pujuk bf/gf
CINTA - Sangat setia
HITAM/PUTIH - apa yg dikatakan semua dipegang.
HATI - nampak je garang tapi hati dia lembut. perangai tak boleh ditegur
ARAHAN - lebih suka buat kerja/hal sendiri. 
PEMAAF/CARING - sangat pemaaf dan caring. tapi jangan bagi dia marah, kalau dia marah faham-faham jela hangin die.
MESRA - Mudah bergaul, selagi orang tu tak tegur dia sampai bila-bila, selagi tu dia tak kan tegur org tu, nampk sombong tapi peramah sebenarnye, bila die dah ngam-ngam degan orang tu jangan tanya kenapa dia boleh jadi Bestfriend Forever 

Well..kebanyakannya sangat tepat. Anda macam mana?

Source: FB

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();