Movie Time: Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 - She is No Longer Cik Laa

Wednesday, November 30, 2011

Movie Time: Twilight Saga Breaking Dawn Part 1

Curi2 di Google

Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1

Apa aku nak comment
Not bad movie ni for this time, dari series yg lain.
For me laa,byk sgt word romance dlm cerita ni
Ayat2 yg tacink2 yg buat aku sendiri mcm geli2 nak tgk.
Tapi semua series dorang mcm tu.
But the most series I love is for sure first cerita Twilight ni keluar.
And this Breaking Dawn tak banyak sgt action than others movie series yg banyak lawan2 dgn pontianak sendiri tak pun dgn warewolves tu. Fighting2!

Boleh terpanah hati tgk Edward tenung lama2.
Tak boleh lama2 photo ni kang terberangan pulak! Haha.



How touch this movies is for me,
we can see how caring someone tu bila tau orang yg dia sayang akan pergi tak lama lagi.
Mean die soon lahh!
So sweet on how Edward and Jacob taking care of Bella.
Even Edward and Bella got married and will have child soon,
the most touched part utk aku bila Edward was said that he married to Bella is for they living together as life partner forever, and if Bella died, it's mean nothing for Edward.
And aku rasa lumrah mana2 cerita bila keadaan mcm ni perempuan mesti akan pertahankan anak yg dikandungkan even tau keadaan utk dia tak berapa baik, and that is Bella situations.

This scene je la yg membuatkan diri aku tacink banyak, and for overall biasa2 je kot. Hehe.
Sebab tak suka sgt tgk cerita romance mcm ni. Haha.
Its done for now cause I'm not the one of movie comentator.
Kalau dah tgk tu pandai2 la nilai sendiri kan.
Lain orang lain jiwa.



Regards,

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();