Memories: Konvo 1st in my life - She is No Longer Cik Laa

Sunday, November 27, 2011

Memories: Konvo 1st in my life

Gambar konvo dah dpt beb!
Teruja gila bila dah dpt gambar konvo on stage & studio punya.
Orang lain cantik je org kedai tu pos,
aku punya own collection sbb time konvo ada amik pakej studio n family.
Sokeh la, yg penting gamba selamat kan?
Tapi tengok2 balik lawak benar muka aku. kih3~


Studio photo. Ada rupa pelajar tak? hehe.
Sumpah rasa mcm nak bakar je gambar ni. Teruk sangat muka aku.

Family portrait. Adam yg penyegan nak bergamba.

On stage.
Aku ase orang ni mesti da penat nak bagi dekat ratusan graduan. Famous dia semua gambar graduan ada muka dia.

Muka control ayu. Sangat bajet kan minah ni? OK control jalan. Takut terjatuh. hehe.

Happy we graduated together :)

BFF till forever. Finally we got our dream cert.


Kolej Profesional Mara bolehhhh!!
Haha, takde motif


Regards,



No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.