Allergic...urghhhh - She is No Longer Cik Laa

Sunday, March 22, 2015

Allergic...urghhhh

Arghhh....allergic! Dah seminggu kena...alahai


Peritnya lahai berpantang ni kena allergic. 

Punca?? Masih tak tahu.

At last buat conclusion sendiri, sama ada allergic terhadap ubat atau mandian herba Anugerah yang I amik hari tu. 

Since satu badan dah naik kegatalan dan kemerahan, I've stopped using mandian herba tu. 

Bila malam nya tak tahan sangat ajak hubby pergi hospital. Doc pun cuak and risau tengok keadaan I cenggitu. So, doc advise me tak makan apa-apa jamu, mandian tu and ubat-ubat yang dia bagi before this. 

So, dia bagi injection and ubat allergic.

Alhamdulillah, now slowly kebah. Takes time juga 3-4 hari untuk surut segala kegatalan tu.

Jangan tengok gambar bawah ni kalau tak lalu. Strictly...NO!


2 comments:

  1. uuuish.. dugaan ni. ke ada salah makan pape ? kalau dah surut elok laa.. alhamdulillah..

    ReplyDelete

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();