March, shopping month for mommies - She is No Longer Cik Laa

Monday, February 23, 2015

March, shopping month for mommies

Assalamualaikum...

To all mommies or mommies-to-be, bulan March ni memang bulan meriah untuk kita shopping for our baby. Disebabkan March adalah bulan due untuk I, so sure I tak sempat nak pergi semua expo tu. Sadis woooo T_T

Jom check out expo apa yang ada.

Mom & Baby Expo on 6-8 March @ IDCC Shah Alam
Pureen Warehouse Sale on 7-8 March @ Glenmarie Shah Alam
Maternity & Children Expo on 27-29 March @ Mid Valley Ex Ctr

My advise if you wanna go these expos, better plan your day very well. Sebab expo macam ni confirm and tersangat confirm akan sesak. Last time nak pergi Pureen warehouse, parking kemain jauh, penat jalan. Bila dah sampai tempatnya satu barang tak beli sebab tengok orang beratur teramat lah panjang. Mana tak nya waktu tu pergi lebih kurang kul 11 pagi. Memang peak time orang pergi sebab nak berebut barang-barang baru dan elok. Expo dekat IDCC pun sangat convenience sebab tempat baru compare to Mid Valley.

1 comment:

  1. aaaa gitu kena hantar orang pi belikan laaa mommy.. rugi la terlepas expo mommy and baby =)

    ReplyDelete

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();