Congrats! BFF Wedding - She is No Longer Cik Laa

Wednesday, February 4, 2015

Congrats! BFF Wedding

Congrats to my beloved bff, Khairunnisa dah sah menjadi isteri kepada Zulkarnain. Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar pada 23 & 24 January 2014.

Last year was my turn, she helps me a lot on my wedding arrangement, but this year during wedding dia banyak sangat tak dapat tolong sebab keadaan perut yang membesar sebab dah 8 bulan. Tapi, at least jadi juga one of her bridesmaid during her wedding. Hari pernikahan dengan persandingan beza, which nikah on Friday a day before. I was willing to take leave sebab nak datang her nikah's day, dan tolong mak sikit-sikit for barang hantaran preparation.

Okay, nak belanja sikit gamba during my bff wedding day. Gambar semua biasa-biasa. Ni pun dari phone orang, phone sendiri gamba tak lawa. Maklumlah. Phone dah 2 tahun screen pecah tak pernah ganti. Huhu.

Saat before akad. Nampak tak budak kecik sebelah tu nyibok je nak dok sebelah pelamin

After akad. Sesi sarung cincin...eh...sarung gelang tangan

Akhirnya bergambar dengan pengantin sah.

Waktu ni baru sampai terus selfie. Terlambat sikit sebab checkup kejap pagi tu :(
Saat bride & groom berarak masuk ke dalam dewan. 

Photo with all bridesmaids. Proud taw.
Moment temankan pengantin outdoor photoshoot

Alhamdulillah semuanya selesai. Dalam kawan-kawan kami 2 orang sudah lepas, me and Nisa. Now waiting the rest of them. One of us pulak akan masuk akademi polis, which she tend to be inspector after completed her training. I pray and wish the best for you Hazira. 9 months tak dapat lepak and contact.

And...tak sabar lagi nak jadi one of bridesmaid untuk wedding kawan-kawan lain. Even that time dah ada anak pun hope masih lagi ada peluang untuk spend time with them.

Menunggu gambar cantik dari pengantin.


No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();