Surprise to the loved one. - She is No Longer Cik Laa

Thursday, December 4, 2014

Surprise to the loved one.

Assalamualaikum...

Finally I made surprise to my loved one, my husband at last. For his birthday on 4th December, I didn't but something special to him. Actually had given earlier. Just took him for our romantic dinner. Eceehhh. And on his birthday, I made arrangement of surprise gift box. Special delivery to recipient taw. Though, I haven' plan to surprise him. Just a day before his birthday, berfikir nak buat ke tidak. Takkan nak dinner saja kan.

Okay, for surprise box gift ni, I got service from Nicole (Partymoomoo). Actually banyak dah survey gift and flourist tapi tak banyak yang kenan di hati dan mahal-mahal. Nak ikutkan Partymoomoo specialise on that kind of balloon services, party etc. But cause I found dorang pernah buat offer dekat Groupon pasal surprise box ni, so I contacted them to ask about that package. Dalam website dorang takde pun this package so better call them directly cause they can arrange it for us. Depends on our budget also. They got 5 star good service in terms of layanan. Siap akan bagi korang gambar and video sekali. tak rugi. If you got from other services, I'm not sure if they can do for you.

So, package yang I amik macam dekat bawah ni.

Photo by Partymoomoo

The package is includes:
- Foil Balloon
- Printed Gift Box
- Harrods Teddy Bear
- Hershey Choc in Mug
- Colored Wrapping Paper
- 6pcs Latex Smiley Balloon
- 2pcs Heart Shape Helium Balloon
- A Gift Card with message written

And yang dekat bawah ni is the exact gift during delivery to the recipient :)

Happy him :)




Surprise Gift Box RM155 by Partymoomoo.

And, for his special day also, I took him for dinner. Actually, dinner ni a night on his birthday. Celebrate awal sebabnya kebetulan that time kawasan rumah kitorang takde air, so dekat rumah tak boleh masak then we decided to go that night jugak. Oh ya, we went to Subak Restaurant dekat Bukit Lanjan. Memang dekat bukit kau. nak ikutkan dah lama plan nak pergi Subak ni sebab tengok ambience dia sangat menarik. tapi tak nyempat sebab tahu if dine in sini sure makan kena RM100++

Main-main dengan lopak bunga dulu. Actually waktu sampai ade few tables dah hias bunga dengan chandelier.
Then we all amik yang moderate decoration. Tak mau fancy sangat.

While waiting our order


Teh O Ais je.

Drinks, Blue Eye on the Float

Our appetizer, Crispy Homemade Java Popiah. Ini memang awesome!


Hub's main dish, AUS Rib Eye Beef Steak

My main dish. Beef burger

Before we started to eat

Before went back

Jambatan kecik ke tempat makan

Near to main entrance.

Overall, for the restaurant is very nice. Food just ok, ambience totally awesome dengan main music yang lembut je but pricey. Locationwise memang jauh dari pandangan manusia. Sesuai untuk those plan for candle light dinner, celebrate birthday or anniversary memang well recommended. But during this time we had bad moment. Ada tikus! Ya Allah, tak tenang makan sebab tikus keluar masuk dari lubang. Macam nak kejar kitorang punya makanan. Sampai ada couple dekat depan table kitorang tanya kenapa sebab I dok terjerit-jerit ketakutan. Had informed management also. But can't blame them sebab tempat dorang yang dekat hutan tu dengan besar, susah nak control. Kalau jumpa ular tak tahu la cemana cerita nya.

If ada yang tertanya perlu ke buat reservation dulu, for me it's up to you. Kitorang pergi pun time weekdays which orang tak berapa ramai but still made reservation cause nak dapat tempat yang menarik. Tepi kolam ikan dan air terjun tu. And at last our bill is RM130++

p/s: Nasib baik dinner a night on his birthday. Sebab on his birthday tu dia balik kerja lambat. Memang tak pergi la jawabnya

3 comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.