Concert: CNBlue in Kuala Lumpur 2014 - She is No Longer Cik Laa

Friday, October 24, 2014

Concert: CNBlue in Kuala Lumpur 2014

Assalamualaikum...

Ohh ya ini mahu cerita #throwback punya. Mahu tak throwback bulan 8 punya cerita. Apa yang menarik waktu lepas raya tu? CNBlue came to Malaysia. I olls excited you know. For the first time pergi concert and concert favorite artist pulak tu. Orang kata layan k-pop tapi ini bukan k-pop gua cakap sama lu. CNBlue ni more to soft rock band from Korea and they all play instruments instead of dancing. Boleh Google sendiri la bio dorang tu. Tapi, kita tak keseorangan waktu tu. Nasib baik la Capt. A kita nemankan. Nasib juga dia ni pun melayan lagu-lagu dorang ni. Bukan liuk-lentuk punya k-pop.

CNBlue came on 9 August 2014 and the concert was held at Stadium Negara, Kuala Lumpur. We bought cheapest ticket sebab tak mampu kan. Tapi tak rasa rugi mana pun sebab venue dia tak ada lah besar mana. Dapat juga la tengok semua retis-retis tu lagi-lagi Jung Yong Hwa!!! Tak banyak gambar boleh share maklum lah camera phone kita sendu-sendu je. Banyak record video je. Sebab boleh tengok dorang live banyak kali. Hehehe.

Overall memang rasa tak rugi sebab their performance very energetic. Boleh nampak bebudak yang duduk dekat rock zone tu joget terkinja-kinja sebab teruja. Nasib la aku tak gila sangat macam tu. And, JYH voice was really consistent sampai kitorang ingat dia ni mungkin takat miming jeh, tapi kalau dengar live tahu lah macam mana.

Below are some videos and photos I would like to share. Perhaps they will come in future. Itu pun kalau dapat pergi sebab dah ada anak. hehehee.





'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.