Baju Pengantin Princess Cut - She is No Longer Cik Laa

Tuesday, November 22, 2016

Baju Pengantin Princess Cut


Baru-baru ni terpesona dengan kecantikan baju pengantin yang digayakan artis Amyra Rosli dalam majlis resepsinya. Serious, I olls sangat terpesona design ala princess cutting gitu. Waktu wedding kita dulu ada la juga angan-angan nak baju cenggitu, tapi apakan daya tailor cakap kos baju tu tinggi, kita pun amik simple design aja lah.

Mai kita belanja baju pengantin ala princess cut untuk rujukan bride-to-be. I put rate based on my most preference okay :)

1. Amyra Rosli




Designer: Rizman Ruzaini
Source: Amyra Rosli IG
Makeup pun ala doll, memang cantik sangat.

2. Anzalna Nasir



 

Designer: Putra Aziz, gerekitualia & Ijat Emir
Source: Anzalna Nasir IG

3. Ameera Zaini




Designer: Azura Couture
Source: Google/Ameera Zaini IG


4. Leeyana Rahman Bridal Series








Designer: Leeyana Rahman
Source: Google



Terasa macam nak bersanding balik dengan en. suami. Hehehe

2 comments:

  1. zaman kawin dulu kenapa la tak dak baju meletops mcm nie..huhuhu..rasa macam nak ajak husband buat photoshoot sekali lagi la.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik sangat kan? time kita dulu fashion ape2 je lah. huhu.

      Delete

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.