My New Temptation - Maybelline Lipstick - She is No Longer Cik Laa

Thursday, November 10, 2016

My New Temptation - Maybelline Lipstick

Akhirnya, sudah ku jumpa color favorite lipstick yang selama ni tercari-cari.

Sebelum ni dah banyak try and error cari color lipstick yang extreme HOT ni.

Since lipstick dah nak habis, so kita mencari lipstick baru, as always favorite from Maybelline brand. This time try other code pulak. Kita gamble kan saja since waktu beli dekat Guardian tu tak ada tester pulak. Harga? RM24++. Tak ingat berapa harga.

Maybelline Color Sensational


Code color Red Revival 645
Gambar kurang cantik guna camera depan.

Now, I'm hunting Nude Pink in cheapest price. Hehe.

p/s: baru-baru ni ada terbaca article most of lipstick products ada bahan berbahaya yang boleh menyebabkan cancer. Antara bahan tersebut yang boleh mengekalkan warna lipstick lebih lama. Hmmm.


1 comment:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.