Room Baby Corner - She is No Longer Cik Laa

Tuesday, October 25, 2016

Room Baby Corner

Sejak menjak menjak ni, rajin benar ushar group yang ada ahli-ahli pandai mendeko rumah ni. Memandangkan kita tak duduk rumah sendiri, hajat nak deko terbantut, tapi still ada planning nak deko bilik dan mini living hall tu. Ruang sempit tapi ada hati nak deko. Heehuuu.

Plan pertama, kita deko corner katil baby aja lah.

TARAAAA!!!



1. Baby cot from IKEA
2. Musical Mobile beli dekat GM Klang (Dah rosak kena jahanam dengan anak buah. Huhu)
3. Pillow & bear mostly hadiah dari orang
4. Cloud Sticker, DIY saja, print dan tampal only area situ.
5. Frame from KAISON. Tak sempat gantung lagi. Akan diupdate!
6. Balloon tu tak ada dalam deco ya. Sementara saja sebab celebrate birthday.

So far, baru rajin buat yang ini. In progress untuk makeover bilik pulak. hehe.

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.