My journey after graduate - She is No Longer Cik Laa

Saturday, April 13, 2013

My journey after graduate

Hi .....

After so long I have not write any of my story in this blog. Dulu zaman belajar boleh dikatakan every week aku akan update blog. But now? Urmm. Boleh nampak la mungkin 2-3 bulan sekali aku akan update blog ni. Sebabnya????? Aku rasa orang lain pun ada sebab yang sama. Sejak dah habis study semua masing-masing busy dengan hidup masing-masing. Ada yang further study and ada yang dah kerja and ada jugak yang dah kahwin. Ehh? 

Banyak sangat aku nak cerita apa yang aku buat sekarang ni. Lagi-lagi tang part kerja aku. Tapi masa amat melimitkan aku cerita semua ni. Insyaallah aku akan cerita jugak dalam blog aku ni satu hari nanti.

Love,

CRT




No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.