Forever Legend Malay Songs - She is No Longer Cik Laa

Sunday, April 14, 2013

Forever Legend Malay Songs

Sapa-sapa yang tengok ABPBH2012 last Sunday mesti tahu lagu apa yang jadi sesi karaoke orang dekat Stadium Bukit Jalil dengan penonton dekat rumah tu.

By the way, my personal perception, mana-mana penganugerah artis, kalau Organiser tak jemput oldies singer macam tak cukup umph je event dorang. Macam AJL tahun lepas pun ada juga jemput a few penyanyi-penyanyi lama nak gamatkan lagi acara. Kononnya.

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.