Tips bagi surprise dekat orang tersayang. - She is No Longer Cik Laa

Tuesday, January 31, 2012

Tips bagi surprise dekat orang tersayang.

Orang Malaysia ni ada terfikir tak buat surprise ala2 sweet dekat bf/gf dorang,
or orang yg kita sayang la?
Ke aku yg terlalu melayan cerita orang luar sampai tengok apa yg dorang buat,
buat diri aku berkata "Oh, terharunya. How sweet you are,"


If tak keberatan cuba tengok clip dkt bawah ni.



This is part of Korean Drama "Playful Kiss Special Edition"
Even dapat surprise with 100 red roses, and love balloons pun nampak sweet.
Even surprise dalam ni tak menjadi.
But not all people taste sama kan.
And it depends to that person on how to give special gift to her/his beloved.



p/s; aku dah cakap byk sangat melayan cerita ni. Even aku pun tak pernah bagi special surprise tok sapa2.

Regards,


No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.