Cafe Impiana - She is No Longer Cik Laa

Wednesday, August 4, 2010

Cafe Impiana

Salam w.b.t..

Ada lah satu waktu nie, waktu mane mmg ramai org akan masuk umah,

mesti la waktu maghrib kan, tibe2 terdengar la budak2 nie, mengidam nak makan Chicken Chop.
Oke lah. Then, tak lama lepas tue, around 8.00 p.m.,

kami terus gerak keluar utk makan.

Plan nak bwk la dorang ni makan kat Lan'z Cafe je,
tp malangnya nasib tutup pulak.

urghh. pening2, kat mana lagi ada Chicken Chop nie.


Then, bawak la jalan2 dekat Bandar U,

mana la tawu ada jumpe kedai makan yg best2 kan.

Ok, done ! Kami singgah dekat Cafe Impiana.

Huhu. Agk teruja di situ kerana saya tak pernah menyinggah.
Environment quite ok actually, rather than tempat lain.
TAPI !! Service diaa... Ya Allah punya lambat.

Nasib baik la saya, Yul, Eda and Fara borak2 punya pasal.
Tugas apa lagi. mengumpat la tue dok pompang sane sini. huhu.
Apa korang ingat ini maple ke.
Lupa pulak, kedai makan je pun, tak ada pulak tulis Silent Mode ke hape kan.
Lantak kami lah enn.
Tak rasa sangat la kan menunggu makanan tue.

Lebih kurang sejam lepas tue sampai la makanan kami.
Makanan Yul and Eda menyinggah di meja.
Sejam tue beb, ingat senang2 kami nak tunggu dengan penuh sabar,
Dek kerana byk topik kami dok ngarut,
rase sejam tue mmg tak rasa lagsung !

.Chicken Chop.
Terkejut kami, sebab ciput oke, yeah, mmg kami rasa sgt tak cukup !
Nasib baik mereka kenyang.


.Mushroom Soup.
Ini saya punye oke.
Berlegar2 dalam otak kami, apa dorang taruk sebab lama sangat depa nie masak.


.Char Kuew Teow.
Owned by Farah
Dia kata kurang sedap


.Spicy Sausage.
Rate: Bila western campuq melayu mcm neh la jadinya.
Pedas dah upe org melayu pure dah.
Tea O Ais, Capuccino Ice Blended, Jus Tembikai
Saya kekenyangan hanya kerana minum 2 gelas air.
Jangan tanya kenapa lagi lah k :)


Komen dari kami, oke saje lahh. Takde lah gahh mane.
Chicken Chop dah oke, but if isi dia lagi byk mesti perut pun kenyang.
Then, tak ada lah tercari2 lagi makanan lepas tue. hehe ;pp
Ini KAMI.
Jangan ditanya lagi siapa.



**KARO-OKE-KA**

29 July 2010


Jam 12.30 a.m. berkarok bersama mereka di Manjung.
Dah lama tak karok.
Feel pulak dapat nyanyi
Taken by Farah

Next time nak lagi.
**Gian.Gian.Gian**

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();