Ramadhan Festive. - She is No Longer Cik Laa

Sunday, July 25, 2010

Ramadhan Festive.

Assalamualaikum w.b.t...

Tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan di mana kita semua berpuasa insyaallah pada 11hb Ogos oke.

Kepada yg belum mengganti puasa2 mereka terdahulu,

cepat2 lah anda menggantikannya, jangan lengah2kan masa.

Kepada semua umat Islam, selamat berpuasa.

Jangan ponteng2 ye.

Bila dah tahu je puasa, mesti la nak raya kan.

So, di samping itu, saya ada buat business utk side income a.k.a it is a part of my assignment.
Banyak baju2 raya akan dijual dari pelbagai jenis kain.

Bagi yang belum tempah baju raya,
jangan risau anda boleh ushar2 baju di sini ye.

Kalau berkenan tak salah membeli.
Price pun oke, jgn risau oke.


Price can be negotiated!


Just give me a text or call. Confirm saya akan layan :))


Design: Polka Dot
(Click picture to enlarge)
-SOLD-

Design: Polka Dot
(Click picture to enlarge)

Design: Small flower
(Click picture to enlarge)

Design: Tompokan
(Click picture to enlarge)

Design: Floral
(Click picture to enlarge)

(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)
-SOLD-

(Click picture to enlarge)
-SOLD-

(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)
-SOLD-

(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)
(Click picture to enlarge)


Feel free to text or call me for immediate response
=))

p/s: Rasanya tak salah kan wish selamat berpuasa awal, coz takut terlupe nnt. hehe.

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.