shopping raya. hoyeahh !! - She is No Longer Cik Laa

Saturday, August 28, 2010

shopping raya. hoyeahh !!

Raya around the corner !!

Mood
; Shopping tyme lah kan.




Bila?
Nuzul Quran
holiday. hehe

Dekat mana?
Area ipoh (Tesco Pengkalan, Greentown Mall, Ipoh Parade, Gerbang Malam)

Pukul berapa?
4.00 p.m to 11.00 p.m

Tetamu jemputan?
Aziatul Akmar, Mazidah, Farah

Tetamu semasa?

Buah hati


Lokasi berbuka puasa?

De Palma
area Medan Gopeng


Menu makanan?

Nasi + Ikan Siakap 3 rasa, Kailan Ikan Masin, Tomyam ayam, n' Telur dadar

Aktiviti?

* Keluar dari Seri Iskandar terchinta pukul 4.00 p.m. dan meneruskan perjalanan ke Tesco. Cari barang keperluan diri saja

* Bergerak ke kedai makan De Palma and sampai around 6.15 p.m ak berbuka puasa bersama Aziatul, Mazidah, Farah. Lama nak tunggu berbuka, sampai penat.

* Lepas berbuka kami berpisah meneruskan perancangan masing2. Mereka ke Ipoh Parade, kami ke GM. Yang penting, teman orang lain yg shopping sebenarnya. Huhu.

* At last !! Jumpa jugak baju yg berkenan dekat hati. Raya kali nie tema berwarna biru bersama si dia :) ----kalau biru tak sama mcm mana? nasib lah kan. Huhu.

* Kami bosan pergi Ipoh Parade, tak sempat nak cuci mata dah banyak kedai tutup. Apa nie? Kami sampai pukul 9.30 p.m. semua kedai dah tutup? Mcm mana nak maju ni? Haishh.

* Dah tak tahu nak buat apa, konon nak singgah Gerbang Malam. Beshh weyhh ramai org, nak raya katakan. Tapi tak turun pun, parking dah takde, malehh nak nunggu lama yekk.

* Destinasi terakhir di alamat 16 Persiaran Iskandar Perdana 5, sementara menunggu ahli rumah balik, terpaksa menghiburkan diri sendiri, even ada perasaa yg pelik waktu tuh. Urghh


Part of the drama


De Palma (nama nak gah je. Huhu)

Our menu

Menunggu masa

Lapar ke? Haha.

Terlebih sudah :D

Gilala~

Si dia khusyuk sangat main game. Dah kalah dah tue.


p/s; Moga2 la betul warna biru tuh :)

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();