Vacation earlier semester - She is No Longer Cik Laa

Sunday, July 25, 2010

Vacation earlier semester

Hey guys, or readers (if ada la. hehe)

Bila dah masuk awal sem, a.k.a kolej nie,
dah jarang nak update blog.
Konon nye bz lah kan.
Ehh. Awal lagipun nak bz.
Ye dakk?
Kelas pun baru belajar siket2,
dah bz ke?
Alasan saja tue..

I'm having some vacation with my friends and beloved tett tett tett ***
;pp

Kami pergi Genting Highland, yeah !!
Siapa yg follow?
Me, Aziatul, Mazidah, Azillah && Afiq.
On July 10th (SAT), awal2 pagi kami dah gerak.
Sebab nak awal punya pasai la nie..
Jauh la katekan. (yeke?? dari PERAK kan)
Then sampai di Genting Skyway.
Kononnye nak naik cable car lah,
Hampeh la. Tibe2 service for cable car on that day takde la pulak.
Fortunately pihak Skyway sediakan bus utk kami.

Kami di puncak dari pukul 11 sampai la pukul 5 kami dah turun.
Masing2 dah tak larat. Penat semua sebab tak makan.
Tak makan ye.. Sebab nak save budget punye pasal.
Kami makan dekat area Batu Cave jeh.
We had fun juga la sebab game2 dekat sana.
Dah lama juga tak pergi sana.
Tuh yg js besttttttt.
Actually can have more fun kalau ramai lg follow.
Maybe next time yeah.
=)

Di mana tue?

Depan Snow World. Tak mampu nak masuk lah. HUHU!~

Depan 1st World HOTEL. Saja eksen lebey. hehe.

Choc House. Alangkah indahnya kalau choc sebesar jam, and it must be FREE !!

Ehehe.




On July 13th (TUES), kami pergi explore Gua Tempurung.
Terdetik dekat hati, "aku nie bukan kuat mana, boleh ke survive"
Only GOD knew how i feel.
Explorace kami ke Gua Tempurung actually really unplan.
Balik dari kolej lepas nak tgk time table,
Then after two hours, kami dah gerak.
Tak menyempat, kami ajak wahai kaum adam sebagai pelindung.
Thanks to AFIQ, WAN, JJ, and KULIM.

Perjalanan almost 3hours. (actually 2jam setengah je pun bole)
Sebab dok borak2 dgn abg yg guide kitorang dalam cave tue.
Bila dengar story pasal cave,
rasanye mcm kena amik balik je Geografi zaman sekolah dulu.
Mak aihh !! Mane nak igt. Last belajar pun zaman PMR dulu.



Kami dah tawan GUA TEMPURUNG !!
:))

p/s: awak, terima kasih kerana sudi mnjadi hero saya ketika kita penat lelah mnempuhi pelbagai dugaan dalam gua tempoh hari. I ♥ u :))

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();