Penat - She is No Longer Cik Laa

Wednesday, June 9, 2010

Penat

Akhirnya, dapat jugak keje.
Haa. Cam desperate pulak kan.
Yelah, dok umah pown bowsan
Nak kuar $$$ pown tarak banyak.
Tak feel uhh.
Bila dah keje nie,
Plan nk g mandi manda kat Sg Gabai pown tak jd gak.
Woo. Sedih gila !!
Dulu pegi pown ta dpt mandi jugak sbb masalah prempuan,
Kali ni pown sama tak dapat pergi.
To Nisa, Aishah, Marwan, Pika, Normei and Fazrul,
If korang jadi pergi,
Jangan lupakan daku di Giant yuk.
HAHA!!~
Tinggalkan lah bekal kat aku nie sket.

huhu.


Dulu 50-50 nak kerja nie.
Sebab apa??
Bila dah duduk kat umah nie,
Dah tersangkut tgk cerita indon ni.

Benci Bilang Cinta


Kat channel Astro RIA.
Jalan cerita nie pown dah mcm ala² cerita KOREA yg femes tuh.
Princess Hours.
But ada lah beza tue sket kan.
Tak kan nak follow 100% kowt,
Kalau tak, memang cerita tak ori lah kan.
Nasib baek cerita ni byk buat ulangan kat Astro tue,
Belum pernah termiss lagi lah so far nie,
So bila ada masa, boleh la tgk.
Tapi, bila dah masuk kolej nanti,
Macam terpaksa lupakan aje.
Mana nak curi piring astro yg exclusive tuh.
Tapi takpe, as long boleh tengok mana yg sempat.

Penat jugak kerja nie, even part time pown,
Tapi kalau dah fulltime, penat toksah cakap la kan
Online pown confirm² jarang.
Nie pown update entri coz rasanye tengah² bz mcm nie, malas pulak nak update.
Story baru pown takda.

F.R.I.E.N.D.S.
I miss you guys soo much !!


No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.