Kenangan Lama - She is No Longer Cik Laa

Sunday, June 6, 2010

Kenangan Lama

Bila dah cuti nie, malam² je dah jadi bosan.
Apa lagi nak buat??
Menghadap lappy aje la kan.
Dalam² ngadap lappy nie,
Terbukak lah folder picture lama lama.
Tengok balik memory time foundation 1 dulu smp lah la nie (HND3)
Bezanya dari dulu yg sampai sekarang nie dah nak masuk sem akhir, HND 4 dah.

Byk sgt memory kan,
Bukannya belajar,
Macam byk main jugak pown ada. Hehe.
Tapi, main main pown, belajar tak lupa,
Exam jwb jugak, so far assignment pun hantar.
And then bila dapat result,

Uhh No !!
Kekadang mengecewakan sbb tak achieve mcm apa yg dah target.
But, ckup bersyukur lah,
At least, still boleh go on tok study dkt KPM.
Hopefully leh truskan smp lah grad.

Masuk register KPM jew,
Orang yg mula knl adalah 2org neyh,
yang sebilik dengan saya mula²

Khairul Aziatul Akmar a.k.a YUL

Noor Mazidah a.k.a EDA

Then, afta a few days kami sebilik ni, kami pulak diarahkan utk berpindah ke bilik lain disebabkan kapasiti bilik yg tak cukup and kononnye intake baru yg ramai (kononnya lah)
Dari situ lah kitorang ni kenal dgn Nada and Farah.

Nada Safwanah a.k.a NADA


Farah Munirah a.k.a FARAH

Till now dengan dorang, and serumah lagi.

Then, termasuk lah KAK ZILA sekali.
Nie lah bebudak no 16.


Most of picta kat bwh nie kira dari awl sem dolu dolu, HAHA!!
Ada lagi kan pic neyh.

Bila dah masuk HND1 neyh, tiba ada plak geng theLABUCCI.
Tah dari mana dapat pown tataw.
Tapi, nama sebalik LABUCCI pown ada sebabnya,
So, biar lah rahsia.
Sapa lak geng² dak LABUCCI neyh?
Sama jew, still dak umah no 16,
ARIFAH n MUNIRAH.

Dorang ni serious besh bila dapat classmate dgn dorang ni even satu sem pown.
Hope you guys like it too =)
Tapi actually gurl HND1G semua oke,
termasuk geng² MAFIA tuh,
dorang pown menghavockan class jugak.
Lagi si doyah, yoyoi, beah, shila dgn ann.

Tapi, bila dah masuk sem lain, semuanya berpecah.
Berpecah bukan sebab apa,
sbb kami semua lain kos especially Eda, Kak Zila, Ary and Munie.
Dorang Business & Computing, and kami pulak Business & Marketing.
Tp kami still jumpe and tegur.
Tak slh pown kan.
Bukannya musuh, coz kami semua pernah brkwn.
=)


KPM nie tak besar mane pown,
Pusing - pusing muka tuh jugak,
Kire dah boleh knl lah masing - masing,
Cuma bertegur, rapat or tak, senior or junior.
Tu jew.

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();