Demam Bola - She is No Longer Cik Laa

Monday, June 28, 2010

Demam Bola

Orang sibuk sibuk tengok bola,
Saya ni tengok ke.
Tolong semak ada la kot.
Maklum lah, perempuan.
Apa la tahu sangat pasal bola ni.
For sure lah kaki bangku.
Tendang bola mesti macam pijak semut jeh.

Which one is my favourite team.
Ohh yeah. Minat England suatu ketika dulu.
Sebab ada Beckham je.
Hahaha, tak reasonable langsung kan.
Bukan minat bola minat player pulak.

Tapi England main pun not bad peh.
Tak ada la teruk mana.

Then, hati bertukar minat dekat team German.
As what i remembered at that moment, German main hebat.
Tak ingat la dorang match dgn team mana time tuh.

Sampai sekarang just ingat dekat Miroslav Klose sebab nampak dia menyerlah waktu perform.

Baru - baru ada tengok game England vs Germany.

Padahal selama ni tak kecoh pun nak tengok.
Tiba - tiba taw ada game tu sibuk pula.
HAHA!!~
Pening plak nak support mana satu,
At last support German juga,

Ikut kata hati.. huhu.
Gembira juga tengok German menang,

At the same time rase sedih pula tak dpt tengok England main dah.
Takpe kot. Maybe bukan rezeki dorang.
Beckham pun tak main, So tak heran lah.
Haha~


Good bye England



Good luck German !!!

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.