Baby Shower LR & BFF Birthday Bash - She is No Longer Cik Laa

Thursday, December 28, 2017

Baby Shower LR & BFF Birthday Bash

Few weeks before deliver haritu, me and the gang, Nisa, Aishah, Syafiqah & Khalilah was on planning to celebrate all birthday girl, dari bulan 2 sampai lah ke bulan 12. Al-kisahnya actually nak buat surprise untuk kawan sorang ni, tapi at the end we all decided tak buat surprise tapi celebrate semuanya sekali.

At first Hazira will be joining us tapi sebab dia baru kehilangan abah kesayangan so kami memahami keadaan dia. Dari survey tempat makan yang best and best finally kami pilih untuk berpicnic with nice deco and buat potluck.

Kitorang organise on 12 November 2017, dekat Taman SUK Shah Alam, which agak risiko sebab asyik pikir camne lah kalau hujan nak picnic ni. Sekali betul-betul hujan wehhh! 
Mana yang ada laki bawak lah laki, semua dress ikut themed, white shirt and tudung pastel (dah decide everyone pakai color apa). So I wore dusty blue shawl (gift from Nisa).

So, kita bawak Lasagna (order dgn kakak ipar) and Sandwich, and yg lain ada bawak spagetti, sosej, nugget & air. Ada BFF ni lupa bawak kek, and me myself lupa bawak hadiah for exchange gift. Berhutang hadiah dgn Khalilah. And what unexpected, dorang bagi present for my baby to born.

Waktu sampai kul4 tu memang cuaca dah gelap. Siap je akak tu deco, terus hujan lebat. Berpusu kami berlari cari gazebo. Deco tu semua tinggal basah lenjun. Bawak makanan je kitorang makan kat gazebo. Habis makan and hujan dah berhenti baru kitorang ke tempat deco tu untuk bergamba lah kan.

Thanks all my BFF, your time, presence and gift are appreciated a lot!






Baby LR is on the way to pop!

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.