Kids corner - She is No Longer Cik Laa

Wednesday, January 18, 2017

Kids corner

Mood menghias datang lagi, so mood ni kita nak deco bilik kita dulu. At the moment sedang amik masa untuk deco our room. Sikit-sikit beli barang. But mostly from IKEA. Muahahah.


Still yet completed. Wall sticker tu tak lekat habis sampai bawah, sebab dah jahanam Amani dok tanggalkan. Kitorang upgrade baby cot dia to extendable bed sebab dia pun dah besar. Yang lama?Dah selamat kena letgo. Nak simpan pun tak ada tempat. Amboi dia ni. selesa tidur kemain.

Still in progress and tunggu lah hasilnya nanti. Sebab tengah tanam duit juga. hihiii.

p/s: hold progression dulu sebab tuan tanah nak pergi holiday trip. So nak menabung dulu. hihi.



No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.