Selamat Tahun Baru! - She is No Longer Cik Laa

Friday, January 8, 2016

Selamat Tahun Baru!



Hi....Rasanya tak lambat nak wish selamat tahun baru, since kita dalam bulan Januari lagi. Hehe

Diri ni tersangtlah busy. Rasanya dah 3 bulan tak update blog. Actually banyak benda je nak cerita, but when I open it, I don't know what to write about. So simpan lah cerita dalam 'DRAFT' tu. Tah bila nak release pun tak tahu. hehe.

Sempena tahun baru ni, takda lah nak azam mana. Ikutkan setiap hari berazam. Nak jadi lebih rajin, jadi isteri yang baik-baik (kononnya laa. hehe), jadi mama yang baik untuk my cute daughter, always have my time with my family, nak dapatkan career yang baik dan dengan harapan business akan lebih maju untuk 2016. Mudah-mudahan. Amin.

p/s; I dah open kedai dekat Dataran Glomac. Konsepnya jual barangan party dan vendor cafe. Mai la singgah. Boleh visit website www.sugarcraft.my.


1 comment:

  1. alaaa da bulan 3 baru singgah sini..
    okaylaa still awal.. Happy New Year =D

    ReplyDelete

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.