Movie ! - She is No Longer Cik Laa

Sunday, June 5, 2011

Movie !

Al-kisah cerita sebenar X-MEN,
Kena la tgk X-MEN; First Class,
Sebab dari sini la terjadi nya sambungan X-MEN yg lain

Dah kata First Class, so boleh rate this movie around that la,
Mcm history untuk X-MEN juga.
Thanks to Mr. A for this movie at GSC, One Utama (my feberet. Tak pyh nak pi jaoh2) :)
And perut pun kekenyangan mkn benda yg mmg jarang nak mkn sgt
Maklum lah, sy orang Melayu,
dapat rasa makanan pelik2 ni suke la kan.

For me, Chicken Cordon Bleu

For Him, Stewed Aussie Beef Steak
(nama nak gah, rasa mcm masak kicap je..HAHA)

Kaki ni dah lama tak jln kot. Jalan siket dah mcm tempang. Siket2 nak kena carik tempat duduk.



Nak jadi pengacara jalan-jalan cari makan la pasni.
Pape keje aku memang menghapdet benda alah yg aku rasa mmg jarang nak buat kan.
*Bosan*



p/s; rindukan bulan




No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.