Nak tengok iklan Gucci baru tak ? - She is No Longer Cik Laa

Saturday, December 4, 2010

Nak tengok iklan Gucci baru tak ?

Korang agak2 pernah tgk tak iklan perfume Gucci,
made in Malaysia punya,
Kiranye production Malaysia yg buat,
takde import model2 & krew2 international.
Haa. Sekarang ni nak reveal yg Gucci Envy Me pun penah buat iklan dorang tuh,
guna 100% production dari Malaysia,
termasuklah model2, pengarah iklan, penerbit, dan krew2.


video

Oke. tipu dan dusta je semua tuh.
Itu semua projek2 lama sem lepas,
Bila tgk gamba balik asenye terlintas pulak nak post entry pasal iklan ni.
No such iklan like that oke,
Boleh compare la yg professional dgn yg baru nak up mcm kitorang punye.
Hee. Actually rasa lawak tgk balik semua nie,
By then, dpt jugak compliment dari lecturer,
Syokk pulak hati tiba2 waktu tue.

Part 1Part 2Part 3Part 4Part 5Part 6

Ini bukan assignment dan ini juga bukan last projek.
Ni kira mcm homework jugak la.
Tengok jugak la hasilnya mcm mana,
kalo assignment ke hape ke,
mmg wat cantekk nak mati punye la,
takde nye nak caca marba mcm ni.

Al-kisahnya storyline tok iklan ni,
ade seorang perempuan ni duduk amik angin tepi tasik,
then, lelaki A tertarik dengan bau tu, berjalan2, sambil lah terlanggar tiang.
Then, lelaki B berjalan juga dan beranikan diri konon gagah mcm the hulk nak tegur si perempuan ni,
Alangkah terkejut bila lelaki B ni tengok perempuan yg dia tegur adalah seorang perempuan yang kurang cantik di pandangannya.
Tapi, apakan daya, kerana Gucci punya pasal lelaki itu nak jugak kenal dengan perempuan itu.

End of story.

Siapa yang terlibat dalam produksi ni:
Model:
Yul: melakonkan watak si perempuan kurang cantik
(kami berjaya make over dia ni dgn penambahan beberapa teknik dekat muka dia)
Oiz Latif: Lelaki A
Hanif: Lelaki B


Pengarah & Pen Pengarah: Farah & Nada
Camerawomen: Cik Raihana



p/s; berangan nak buat iklan real pulak



No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.