Buat come back nampaknya ! - She is No Longer Cik Laa

Monday, December 6, 2010

Buat come back nampaknya !

Again & again
Memang dah tak ada kerja agaknya,
Bukan tak boleh buka Jobstreet.com cari kerja,
Ni cari kerja dekat FB,
Main game.
Buat COME BACK pulak tuh.
Jangan main2.
HAHA~

Maaf la ye, rasanya tahap bosan saya dah melampau
Terpaksa buat come back dekat Cafe World yg dah setengah tahun ditinggalkan,
Gara2 busy dengan sem akhir.
Dulu main sampai level 60, pastu tinggalkan.
Tinggi tu beb bukan senang2 nak sampai situ,
Sampai dah bosan nak main pun still main lagi,
Gila namanye tu. HAHA~

Process2 bila nak main balik ni

Mula2 introducing nak masuk ke cafe oke, cafe world

Pastu tengok la bape lama bonus korang dapat.
Actually banyak jugak dapat mula2 time enter game ni,
dah lama ta main katekan. haha.

Haa. ini la rupa cafe setelah ditinggalkan hampir setengah tahun.
Cafe diberi nama Lullanic, sempena nama candy yang saya create,
untuk assignment Market Intelligence yang lepas.
Huhu.

Yang dalam red circle is the owner, saya la tue kan.
Dah setengah tahun tak dress up tue,
Apa ingat chef tak leh dress up je ke.
Nak pakai cikai2 saje?

Dorang competitor cafe yang sangat berjaya,
Dulu kami lebih kurang je tapak dalam industri Cafe World ni.
Tengok la sampai level dah beratus2 tu. Jangan main2.
Tahniah pada korang2.

Ahhh. waa tensen betul bila dapat notis cenggini.
Kerajaan Facebook suka bagi notis2 mcm ni,
kalau connection internet berukband waa ni asyik terhinjut2 lembab sangat.


Itulah al-story nya Cafe World,
pasni sampai level ke berapa akan ditinggalkan pun tak tahu lah




p/s; maaf la yuk. entry mcm bdk2 pulak.

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();