Last memories and gathering in KPM - She is No Longer Cik Laa

Monday, November 22, 2010

Last memories and gathering in KPM

Wahh. last memories and gathering dgn bdk2 KPM ni
especially with BMK course,
ini je last memory dgn dorang after semua2 nya berakhir,
bila kami reunite dalam Annual Dinner BMK,
as earlier planning nak buat dekat luar,
tapi kesuntukan masa dan kewangan,
dinner hanya dibuat dalam kolej saja.

Not too bad, sebab HND4 boleh berkumpul,
berjumpa even ada assignment nak kena anta next day.
14/11 8.00 p.m. dah kena get prepared dekat cafe.

Now baru ada picture,
so boleh upload kenangan2 waktu dinner
:)

Tengah hidang makanan or melantak ? huhu.

Donut paling rare rasanya payah nak jumpa

Makan2

Makan2 dgn lecturer sekali

Perasmian kiosk yang kitorang buat (HND4A). Color pink gitu.
Nampak cantik la pulak. Haha.

All HND4 BMK students reunite for the last
:)



p/s; hope bila jumpa untuk grad nnt masing2 tak sombong la ye :)
Rindu korang2 sume


No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.