siapa kejar siapa? - She is No Longer Cik Laa

Saturday, October 2, 2010

siapa kejar siapa?

Kerja banyak pun ada hati lagi ke nak tulis entry?
Haha. sekadar mengisi masa lapang.
Mana lah tawu kan tibe2 tulis blog ni,
idea nak buat kerja pun mencurah2.

NO TOPIC !
Itu aje lah jawapannya.
Hari sangat busy yg amat.
Hanya Tuhan sajalah yg tahu.
Bila nak free nie, nak bebas2 melepak terkangkang sana sini
Mcm kasar pulak kan bunyi nye?

Semua kerja nak ekspress.
Itu nak cepat, ini nak cepat.
Hasilnya sama jugak.
Sekarang assignment dah kejar.
Ye. assignment kejar saya,
saya tak penah nak kejar assignment,
sebab saya tahu saya ni sangat pemalas orangnya !

Teringat madah berlawak dari seorang lecturer.
Kalau kita mengantuk dalam kelas,
Disebabkan mmg mengantuk tidur lambat atau kebosanan lecturer mengajar,
kita tengah tahan mata dari tidur nie,
Itu maknanya tidur tu ada di belakang sedang mengejar2 kita,
Tapi kalau kita memang segar bugar,
Adakah kita yang kejar tidur di hadapan?
Haha, tak tahu lah mana nak jwb.

Tapi, apa kena mengena nye?
Tak ape pun, saja nak ckp yg sebenarnye assignment pun tgh kejar kita la kan,
sebab dia tahu kita sedang di tahap kemalasan.
Aduiii. Malas pun puncanye kerja tak boleh nak siap.





p/s; menghitung hari

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();