Masih ada lagi Syawal - She is No Longer Cik Laa

Wednesday, October 6, 2010

Masih ada lagi Syawal

Salam...

Bukan senang kita nak brkumpul ramai2,
meriahkan suasana,
bergambar sana sini.
Tapi, ini lah saya dan kawan2 buat,
kutip dan mengumpul balik kenangan,
untuk last raya di kolej.

Aidilfitri di KPMSI mmg best.
Even ada yg complaint makanan sampai tak cukup,
sampai ada yang tak sempat nak makan.
Kesian la jugak, sebab makanan yg provide mmg cukup2 aje.

Just nak share memories waktu sambut raya dekat kolej hari itu,
Even sana sini org dok sibuk upload pic raya dorang jugak,
saya pun nak semak.
:)

Mcm ni la kalo dah puas melantak. Pantang btoi nampak camera.
sampai camera orang pun nak semak jugak
Part of them ♥Tema konon biru, tapi bantai la. sape2 pun bole
Tergedik depan asrama lelaki.
Depan sign board je. Kami tak masuk pun ok.Beraya di rumah mentor a.k.a. our lecturer, En Hisyam
This is part of HND4A. yang lain hilang mane je tah. rugi la korang ni

TheLabucci members.
Dah berkubur dulu, tapi bersatu kembali bersama cik Arifah.
Missing one of the member, S Munirah
En Syazwan tolong interframe aje tu
Part of HND4. This is our last Aidilfitri memories at KPMSI
Ramai lagi yg takde menghilang tuErm. tak tahu nak describe ape. hehe.
mereka dan couple masing2awak, selamat hari raya :)Gedik santai kejap. sorry dah bg awk tercekik. huhu.





p/s; dah tak boleh berkumpul, bergambar mcm ni lagi dah. lepas ni masing2 akan buat hal masing2. kenangan yg tak seharusnya dilupakan

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();