Berkorban demi raya - She is No Longer Cik Laa

Friday, September 3, 2010

Berkorban demi raya

Tengok tajuk macam dah gempak.
Konon tak dapat balik cuti raya pula.
Huhu.
Actually before nak menempuhi cuti yg bakal jatuh pada 3 September,
banyak sangat dugaan kena lalui.

Tiba2 rasa mcm robot pulak,
Haishh. Ini la nama kalau dah amik kos marketing,
macam2 nak kena buat lerr.

Bukan perasaan ini hanya dilalui oleh manusia mcm aku nie,
ada lagi umat2 yg setaraf merasainya.
Haishh. Seminggu sebelum bercuti,
Mengomel, merungut, mencaci, memaki, menangis, and segala macam M boleh jadi.
Bukan salah manusia yg memberi beban,
Salah diri sendiri kerana tak dapat handle,
Saya sedar oke ?? Huhu.

Dua projek di hadle dlm masa yg lama.
Urghh !! Thanks God 'Majlis Berbuka Puasa BMK' dah settle before raya ni,
but after raya ada aktiviti lain bersama BMK and SPO projek.
Moga2 proposal SPO dah diluluskan,
So at least tak pyh buat budget baru dah.
Wahhh. Tak sabarnye lepas raya \(^_^)/
(xtaw la nie perasaan jujur ke x)

Terima kasih kepada kwn2 dan si dia sbb byk sgt membantu.
Tanpa idea and keringat mereka,
tak leh jugak nak survive sorang2 nih.

Nak tanya diri sendiri,
macam mana progress kerja lain.
Naik terus cuti raya dah kena submit assignment Managing Info. Alert !!!
Ada lagi masa dua minggu tok pulun.
Ehh, sempat ke? Tepuk dada tanya selera la k.

Sales utk SPO yg kononnye kena target smp 5K.
Modal pun ta sampai seribu boleh ke dapat sales mcm tu?
Huhu. Wallahualam.
Yg penting folder yg serupa dah mcm dumble tuh,
kena completekan jugak after raya nanti. Alert !!!

Naik cuti raya, please alert take your result.
Business Strategy and Marketing E-Commerce.
Btw, sorry Madam Intan,
kami tak sempat nak jumpa madam pagi jumaat
Sbb rumah2 dan kampung halaman sedang menanti.
(Alasan lagi...) Alert !!!

Program Hope 2010 akan menyusul !!
After raya ni banyak kerja nak kena handle untuk carnival ini.
Almost semua budak Marketing akan busy gara2 carnival ini saja.
Meeting twice a week. Itu sudah pasti.
Alert !!!



**packing barang, tiba2 ternampak rose lama. I throw away all the rose I got 2 years ago.


Raya is Raya. Dah penat sebulan puasa mesti nak raya kan
:)



p/s; Sekarang nak dating pun dah tak boleh lama. Kerja, kerja, kerja. Sem akhir, terpaksa berkorban. Terima kasih awak kerana memahami

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();