Review on Solemnization & Reception Day - She is No Longer Cik Laa

Friday, June 6, 2014

Review on Solemnization & Reception Day

Alhamdulillah...

Everything is done. Dari majlis akad nikah, resepsi dan majlis bertandang ke rumah lelaki dah settle. Tak ada apa-apa dah nak pening lepas ni. Dah sebulan berlalu baru sempat nak update. Sini nak share sikit those vendors yang terlibat untuk my wedding day. I will conclude from A to Z. I have to write on this cause I'm surely have no space to keep in my house! Hehe. So here you go! Kepada bride to be yg berminat can contact those my vendor stated as below.

Solemnization

1. Veil rental from Butik Teratai Kencana

2. Decoration for Barang Hantaran - DIY (mak did for me. hehehe)









 Above items was hantaran to the groom





The above hantaran is from the groom.

*actually there are few more. Just the photo is not in.



Senarai Barang Hantaran (Bride to Groom) 9 Dulang
- Sirih Junjung 
- Cincin
- Set Perfume
- DSLR Camera
- Sepasang Kasut
- Jam Tangan
- Sejadah & Senaskhah Tafsir Quran
- Manisan (Cheese tart)
- Kek 

Senarai Barang Hantaran (Groom to Bride) 7 Dulang
- Sirih Junjung
- Sejadah & Sepasang kain telekung
- Set Perfume
- Sepasang Kasut
- Beg Tangan
- Kek
- Set Barang Kemas & Mas Kahwin 


3. Solemnization Dress - Bought at one of boutique located at Mydin Mall USJ Subang. Dekat Mydin ni banyak kedai yang jual baju cantik-cantik and many choices.

4. Makeup Artist - my best friend, Syafiqah. She also do service for makeup and beauty facial.

5. Hand Bouquet - Tempah dari kedai barangan pengantin di Dataran Glomac, Kelana Jaya. Opposite D'Stall Corner. Price RM28.

6. Khemah/Tent - Rented from kenalan Abah, which also provide us the service for Reception day at Dewan.

7. Catering - from Saba Restaurant (Arabian food). Abang was the one help to arrange. For any occasion we sometimes order from Saba.

Reception

1. Venue - Dewan Kompleks Kelana Jaya. Click here for Google Map.

2. Decoration for Table & Chair and Meja Makan Beradab - Kenalan Abah

Cantik kan?

3. Catering - Kenalan Abah

4. Bride dress & Groom suit, pelamin, make up artist by Pak Long Wedding Decorator


5. Guestbook Corner - DIY (some I bought from Kaison at Paradigm Mall)
i. Bubble Talk from Double E Design
ii. Welcome Board from Double E Design
iii. Instagram frame from Ceria Kad Kahwin
iv. Easel rental from ???? (tak ingat)
v. Helium balloon from Fitri (019-3196535) 50pcs for RM130
vi. Film action board, R & A wording, wall board - from Kaison
vii. Guestbook from bookstore. Beli yang dah siap then DIY tambah bunga-bunga
viii. Name plate design - present from by very good friend, Arifah Zahidah. Dia bagi time nikah day, then terus guna for the reception day. Hehe.

During this time tak habis setup lagi. Berterabur lagi.

6. Candy Buffet Corner by cousin. Double Sweet visit their IG. Click here for other packages. My package was include hot chocolate fountain yang memang superb.

Stall tu from vendor yang supply kerusi and meja

7. Official Photographer - SBXS Photography. Dorang ni pernah cover wedding artis2 yg letup gitu. My reason picked them sebab hasil gamba dorang yg sangat cantik. Fall in ♡ waktu tengok gambar dorang ni.


My complete family

My husband's family

8. Bridesmaid Dress - Bought at HCMC, Vietnam bulan October 2013. Kebetulan berjalan dengan family beli beberapa kain pasang for my bff and bridesmaid. Price around RM20-RM30/pasang. If bride-to-be yang nak berjalan ke mana-mana jangan lupa amik kesempatan macam ni. Hehe


9. Door Gift - A box with mini mineral water and cookies. Cookies is from Shawqis. We have chosen strawberry cookies, which the taste very awesome.


10. Invitation Card, Door Gift Box, Banner & Button Badges - All in package for RM1,000 for 1000 pcs of invitation card. Actually ada few charges cause we all tukar few barang and add in a few things. Button Badge tak termasuk sekali ye. By Mesra Kad Kahwin, their shop located at Wangsa Walk Mall. Service pun so-so je lah. But, for button badges, please get it fro outside. Package dorang sangat mahal which 1 button badge charging around RM4-5. Then I got additional button badges from Double E Design, which way cheaper. 1 badge can get below RM2. Terkejut tak? Then terasa rugi tak buat dengan dorang awal-awal.

Emboss Card

Text inside.



p/s: If any brides-to-be yang berminat nak tahu lebih, can contact me direct. No charges ok :)

2 comments:

  1. Salam, dkt masjid tabung haji tu lepas nikah ada tempat dewan makan kecil tak utk jamuan makan kecil?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam...rasanya tak ada dewan kecik. Dorang ada dewan khas yang memang untuk wedding. Tapi tak silap mcm ada kantin yang memang orang buat jamuan lepas nikah. Boleh cuba contact sana terus ye :)

      Delete

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();