Ke Korea kita! - She is No Longer Cik Laa

Wednesday, March 26, 2014

Ke Korea kita!

Salam to readers,
Dah 2 bulan melayari alam perkahwinan.  Alhamdulillah, even baru lagi pun tapi diharapkan semuanya dapat ditempuhi dengan sabar. Just nak update our next vacation. Orang cakap honeymoon, tapi tak kisah lah. We just calles it as vacation sebab nak rasa enjoy becuti 2 orang. Selama ni tak pernah bercuti even dengan kawan-kawan. Nampak tak baiknnya aku dkt situ? *vomit*. Cerita bercuti ke Ho Chi Minh last year pun tak update but its ok nothing much to story.
.
.
.
.
.
.
Ok... tu je. Akan di update kemudian :D

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.