Genting after one year - She is No Longer Cik Laa

Tuesday, July 10, 2012

Genting after one year

Berhabuk, berdebu, berasap, ber..ber...ber...?

Lapuk sangat dah kalau nak cakap dah la tak update blog kan.
Entah-entah esok lusa pun aku guna ayat tu jugak. Hehehehe.

Aku nak share diri sendiri, benda yg dah lama sebenarnya. Tapi dek kesibukan masa yg tak menentu.
Hujan, panas, terik, guruh, kilat sabung menyabung bantutkan hasrat. Nak diikutkan banyak sebenarnya, but once dah menghadap blog ni, idea-idea dah terbantut.

Got something up there!
After Sg. Rejang. Jacket yg tak boleh melindung
Accidently met ex-collegemate. Dekat tasik jugak la nak jumpa jodoh kitorg ni. Hehe
The Man
Maybe I'm not travelling so far as people doing. But as long we had fun dah okay. Who knows ada rezeki boleh melancong jaoh-jaoh? *berangan*

Malaysia Showcase 2012 Singapore edition is upcoming. Those stay in Singapore come and joing us there!
Malaysia Showcase 2012


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();