JJCM with ♥ - She is No Longer Cik Laa

Saturday, April 28, 2012

JJCM with ♥

Salam...

Dah lama nak update banyak cerita. Banyak sangat. Sampai sekarang dah tak ingat apa yg nak cerita karutnya. Tapi kalau dok karut banyak2 pun ada orang menyampah kan? Ehhh, biar la. For me itu blog orang sukati korang la nak buat apa kan. Reader setia je yg suka. Yang tak suka tu stalker je. Ekekeke. Ehhh, melebih2 pulak.  :D

Before it's not too late, yeah still not too late. Still in April month. I wanna wish to by Mr. A Happy Anniversary to us on blah blah blah. My pray Allah akan memperkenankan semua ni sehingga sah. Aminn. Luckily that time were public holiday. So we had spent time together even not long as we could, but at least still happy jugak kan. Perhaps?

Yang penting bab makan. Memang tak ingat dunia. Nasib la kenyang sementara rushing2 pergi tempat lain.
What's the menu of the day?

Wok-Sear Chicken Chop
Grilled New Zealand Lamb Chop
Oyster Mornay

Can find those menu at any branches. It's my second time here. My second time comment also gooooood. Suka bangat dengan chicken chop nya.


saja nak tayang kasi besar. HAHAHA.
For him and her


Kerja aku dari dulu sampai sekarang dok update entry pasal makan n nak makan je. Memang tak boleh lari. How lucky I am if I can get more money and can eat anything I want. Without checking my purse how much cash many left in hands. Kalau tak muka lepas tu macam apa dah T.T


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.