Bersuka-kerja di LIMA 2011 - She is No Longer Cik Laa

Friday, December 16, 2011

Bersuka-kerja di LIMA 2011

Hi semua! Hi dekat diri sendiri dulu laaa.
Diri sendiri sedang menghadapi hari exam yg gerun.
Exam paling aku takut2kan selain Pencipta kita. Sebab apa?
Scary lahh! Sebab apa scary? Kalau failed tak berjaya laa.
Kalau tak berjaya apa jadi? Kerja takde la.
Bila kerja takda? ApaPunTakBoleh!

Tapi nak tengok2 balik suma subjek senang. Tapi apesal susah nak buat?
No comment. Aku je yg tawu keburukan diri aku. Agaknya???&^*(&^

Two weeks before exam I went to Langkawi for duty.
Dah lama beb tak jejak Langkawi sejak 1998.
Syukurlah kali ni dapat jejak utk kali berapa pun dah tak igt #^()**&^$#
sebab atas dasar kerja utk Langkawi International Maritime & Aerospace LIMA 2011
Disebabkan pergi tanpa dirancang or short notice from management.
Aku pun tinggalkan note2 yg sepatutnya aku harussss utk study.
*Actually note tu bawak sekali tp bila smp sana je da terbang. heee*

Nampak mcm berdedikasi tak? Kononnya, pergi sini utk kerja, tapi bila dah terikut budak2 ni jadi bercuti pulak. Hampehhh. No wonder la balik office je bos angin dgn semua :/ Nak buat mcm mana, limited transportation dkt pulau.

Pintu masuk jeti. Jetty Point namanya


For overall I can say, LIMA is not exactly happening as what I expected.
Dulu tengok LIMA nama macam gah, tapi once I went there, it just a normal exhibition.
But its totally best from the other Malaysian exhibition.
Tak ada expo or exhibition yg ada buat demo macam LIMA,
airshow, acrobatic jet, demo kapal selam.
Tapi tak dinafikan memang ramai trade visitors and public visitors datang.
Media sendiri dah spread the news.
Tapi Langkawi Ya Allah seriously panas. KL punya la lebat sampai banjir,
dekat Langkawi sikit pun tak hujan during this time.

Okay, nak upload video waktu dekat LIMA tak dpt,
since blogger pny website stuck on something.
I don't what's going on here.
But this is what I will share with.... myself for sure.
Tapi share gamba sikit pun jadilah yee.


Last but not least, kitorg sempat mandi manda di air terjun *akulupanamanya*
Lepas mandi terus bergegas mengejar flight.
Cewaaahhh. bot je sebenarnya dkt Jetty Point. huhu.
Banyak sebenarnya aktiviti curik2 daripada bekerja dilakukan sepanjang tempoh di sana,
tapi dirahsiakan dari management.ekeke.



Regards,

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();