Nak gila gadget - She is No Longer Cik Laa

Saturday, April 23, 2011

Nak gila gadget

Before ni tak penah nak gila gadget,
tak pernah meroyan pun nak gadget,
dulu yela duit tak penah nak cukup,
setakat henset biase murah ade lagu,
bole snap gambar dgn clear tu,
dah cukup ok la.

Tapi sekarang, Ya Allah,
merata saya tgk henset canggih2 ni,
mate juling atas bwh bila lalu kedai2 tgk brg2 cmni,
Dalam hati ni pikir,
kalau la daun pokok tu bole guna buat beli brg,
confirm umah tu penuh je dgn barang2,
agaknya umah pun beli yg lagi besar nak sumbat barang,
viva biru yg guna sekarang pun dah tukar beli kereta yg lagi mahal kat dunia,
nak cari yg limited edition punya,

Tapi tu semua kalau,
Apa yg diangan2kan jauh sekali nak capai kalau takde effort ni.
So sekarang nak Samsung Galaxy Tab 3G.


Boleh tak? Peduli la,
Nak kumpul duit, ade rezeki beli la kan.
Tertarik bila tgk promo dorang ni.
Mcm cooooolll jek !



Harga bukan murah beb,
nak buat installment pun agknya dah rosak baru leh hbs byr.
Cam rugi, nak beli pun maheii.
Kena pikir 1000x ni.
Function & figure dah mcm Ipad,
tapi nape taknak je beli Ipad tu,
Kan lagi brand.
Sebab branding la barang lagi mahal.
Belum mampu lagi nak beli barang2 Apple.
Tujuan bukan nak show off,
but as personal interest saje.
But can I have this one?
Only this !


p/s; bila dah cukup duit nak beli, keluar pulak gadget yg lagi canggih. mesti mcm tu kan



No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.