A day of Joy - She is No Longer Cik Laa

Saturday, March 5, 2011

A day of Joy

Di satu hari, yg jatuh pada hari Jumaat,
hari yang sangat gembira,
sebab dapat bersuka ria.
Padahal, waktu Jumaat ni la kena hormat,
sebab penghulu segala hari.
Adeeii2.

Thanks to Ema, sebab bwk anak2 pegi jln2 karok.
Reward tul SAM staff sebab dah brtungkus lumus,
Next time nak reward lagi, holiday trip yea :)

warm up dulu.

Belum pape dah cenggini.

Ema as emcee

Muke semangat yang ta boleh belah.

video

Bila Pitbull Malaysia nak buat rap

video

3 Jejaka Jambu, yang dorang sendiri mengaku. kononnye lah.



To be continue....


Ehh, jap !

Ada lagi, sambung mlm tu,
sambut my BFF birthday, before kami karok2

Happy 22nd Birthday Khairunnisa Md Salle
May ALLAH bless you forever :)

Alolo. sweetnyeee. Huhu :)

Apehal tah ni. Sibuk bercakap bile org dok nyanyi

Muke steady melayan je semua :D



Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada kalian2 yang terlibat dalam produksi ini. Penghargaan yang tak terhingga sekali



p/s; kalo lah bole bersuka ria tanpa mengeluarkan poket kewangan, mmg aku pi lagi ! :D






No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.