Happy Anniversary blog ! - She is No Longer Cik Laa

Saturday, January 1, 2011

Happy Anniversary blog !


Happy 1st year Anniversary cikraihana.blogspot.com


This date is where I have created my own blog,
dengan pada mulanya penulisan blog yg penuh carca merba,
tetapi sekarang pun carca merba lagi,
nak buat mcm mana lagi kan.
Hehe, terasa bangga pulak dalam hati bila dah setahun rupenye blog ni.
Sungguh riak kan? Haha~

Btw, what's on the planning for new year.
Before this berdoa sangat nak habiskan belajar kat KPM tu,
sekarang dah habis belajar baru kau taw kau ade planning nak buat.

Semoga 2011 ini bawa tahun yg lebih bermakna,
dengan mendapat rezeki yg lebih,
dan kerja yg lebih baik dan terjamin selepas ini.

~AMIN~

p/s; buang yg keruh, ambil yg jernih

.peace no war.

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.