I Like !! ;)) - She is No Longer Cik Laa

Friday, May 28, 2010

I Like !! ;))

♥ Prince of Persia ♥



Cerita ni besh lah !!
Serious,
Tertarik sgt even tgk cerita ni agk pening coz nak memahami bahasa dorang sgt mencabar.
But, yang penting, acting and action dlm nie sgt bagus.
Jalan cerita pown not bad and tak bowsan.
Kira dari
10 boleh kasi 7 lah.
Mana lagi 3??
Huhu.. don't ask me ok, saya pown tataw,
Terpacul di bibir mengatakan patut bagi 3 sahaja.
Standard larh kan.
Susah nak bg movie ni perfect mark,
7 is more than enough, right?

Prince of Persia !!

Dah lama juga tunggu cerita ni actually.
Terpikir nak menonton bersama yg tersayang,
Tapi hajat tak kesampaian,
Akhirnya, saya pergi juga melihat bersama kwn² tersayang,
27th May.. tepat² cerita ni baru keluar
Thanks to
Nisa kerana menemani saya,
And thanks to
Marwan kerana sanggup bersusah pyh dtg jugak,
Even kau baru hbs interview.
♥ Syg korang =)



Nie bukan Prince Dantan dlm Prince of Persia.
Entah siapa² entah.
Terjumpa, nampak mcm cool,
Tangkap lah sekali
Huk3~



**panas**

Guys,
Do I sat properly??
Haha.. kenapa bertanya??
Saja maw tawu, sbb bila tgk balik nampak mcm tak sopan.
Sendiri buat baru nak sedar.
HAHAHA !!~
:DD



me:-


No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.