KELANA JAYA, di sini lah saya - She is No Longer Cik Laa

Saturday, May 22, 2010

KELANA JAYA, di sini lah saya

Hoyeah !!

Akhirnya kembali juga ke tanah air pd 19/5.
Setelah lama berhempas pulas akhirnya dapat juga pulang ke kampung halaman,
Cewaaahhh !!

Lama sgt tak menjejakkan kaki kat kampung sendiri.
Sekarang dah cuti sebulan.
Ini lah masanya utk merehatkan diri dan fikiran yg byk masalah
(waktu di SERI ISKANDAR sahaja).
Bila dah cuti ni, ta pyh nak pikir dah masalah² mcm assignment ke ape ke.

Urghh !!!

Assignment memenatkan.
Seriously !!
Dah cukup kuat nak hadapi selama tiga tahun setengah.
Tahun ni merupakan tahun terakhir untuk kami warga KPMSI batch 07-07 utk menamatkan pembelajaran, then if takde apa aral melintang, kami semua akan grad sudah. yeah !!


No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.