Sudah lama meninggalkan blog :)) - She is No Longer Cik Laa

Friday, March 5, 2010

Sudah lama meninggalkan blog :))

Salam...

Rasenye dah lama tak tulis blog nih. haish. tak tahu lah napa. Nak kata bz sgt, mcm tak la.
Maklumlah byk menghabiskan masa dgn online jugak.
Ohh yea. Maybe jugak dah ada blog kat facebook kot.
Sgt melayan kat situ, main game, bersosial n so on.
And the most important, my assignmnet have not been fogotten.
online tuh online jugak. kerja jgn lupa beb !! kang kena dgn lecturer pyh.
Haiyo, if boleh this sem leh achieve good result.
Nk yg lagi power, 3.00 pointer above. AMIN!! May Allah Bless Me and give the Guideline.
Post kali ini dicoret ketika bercuti penggal atau dikenali sbg cuti mid -term.
Maklumlah, bosan sgt kowt. heehee. Hati pula rase nak sgt menaip (padahal assignment belambak menimbun². sapa maw buat?)

Apakah tugas harian ku di rumah? Urm, nothing LOLZ.
Banyak spent time masa kat rumah aja,
melayan anak² saudara ku yg comel (saje je nk puji)
Kekadang tuh keluar jugak pegi shopping, tp tu lah, elaun kali ni lambat sgt. tak sempat nk shopping habis. Hurm, tak sempat shopping pun duitku habis jugak. huu~
Gonna mish them a lot bila dah naik kolej nnt.
Bye bye Nur Adlyn Deanna, Mohd Airel Irfan, Adam Izharis, Mohd Farish Daniel
Acu will missing you!! (^_^)







No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();