Konsep AJL 24 menyerupai lambang² Yahudi - She is No Longer Cik Laa

Monday, January 25, 2010

Konsep AJL 24 menyerupai lambang² Yahudi

Dah banyak sgt rumours pasal konsep AJL menyerupai lambang² Yahudi. Bila nak ckp benda ni satu kebetulan, macam agk mustahil. Sebab apa?? terlalu byk persamaan yg boleh dikatakan pasal konsep itu.

  • Antara yg boleh ditunjokan ialah, gambar lambang konsep ketika Siti Nurhaliza tgh nyanyi tuh dgn Freemansory Exposed tuh.



  • Then, anda juga mungkin dapat lihat apa persamaan penari-penari ini dengan salah satu dari kerabat-kerabat firaun yang dipercayai oleh mereka mempunyai suatu yang berkuasa?.


  • Yang ketiga, Alyah yang merupakan finalis AJL 24 mengenakan gaun merah ala-ala lady in red.


  • Kita mungkin ada yang sudah tahu mengenai the Master Carpet, turut dikenali sebagai Checkered Floor, tetapi bagi yang belum tahu, sila ambil tahu. Ini adalah gambaran jelas mengenainya.
  • Dan yg paling ketara ialah lambang Illuminati ketika persembahan kumpulan Search waktu dorg tengah perform lagu Pawana. Korg tawu tak itu lambag apa? oke, bnd ni akan dijelaskan di post seterusnya.
  • So, cube korg banding kan. Benda ni semua adalah angkara org dlm atau secara kebetulan? Kita mungkin tak dpt tgk dgn mata kasar kita waktu menonton persembahan AJL lalu, tapi bila dikaji balik, mmg terbukti semua ini ada kena mengena dgn konspirasi kaum Yahudi.


No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.