Kamek Sayang Kitak - She is No Longer Cik Laa

Saturday, April 17, 2010

Kamek Sayang Kitak



Dahulu kala pernah main satu game nih.
Bila pikir balik sgt kelakar.
Sebab name game dia
'kamek sayang kitak'
Tapi apa pulak kaitannya.
Tak susah pun nak main.

Game ni on call jew pun,
Kalau korang agk2 bosan sgt tengah bergayut dgn bf/gf or teman² korang.
You can try this game.
Macam mana cara nya ?
Haha. Kan dah ckp, senang jew.
Try teka lagu.
Play lagu apa² kat teman gayut korang tuh,
And then let them guess what that songs?
If teman korang tak dpt teka,
Korang bg denda kat partner korang tuh,
senang aje,
Aske them to say:

'KAMEK SAYANG KITAK'

If turn korang ta dpt jwb lak,
Korang juga dikenakan denda yang sama. huu.
Haaa.. ingat senang ke nak maen sebut je words tuh,
lagi2 if partner korang tuh lain jantina dgn korang?
haa.. pkir² lah ekh
Benda ni sekadar hiburan jew.
Takde niat nak kenakan sapa² pun oke ?
I had try this game with my partner,
So had fun.
:))

No comments:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.